Cosplaygarderoben~

Mina cosplays har fått flytta in i helt egen garderob. Jag har hängt upp dem i den ordning jag gjorde dem. Tillbehören och resten av dräkterna ligger dock på ett annat ställe - lite svårt att hänga dem i galgar. Så här ser det alltså ut i min cosplaygarderob!
Dräkten längst till höger är ju så mycket work in progress som det möjligen kan bli. Så småningom ska det bli min Little Sister-klänning.
 

Kommentarer
Postat av: Sting

Åh lyllo, vad najs med en cosplay-garderob! Själv får jag tränga med mina cosplays med andra kläder. X) Men.. nu fick jag lite inspiration här, kanske det finns möjligthet för mig att fixa till ett cosplay-garderob också. ^^ Ska ses över!

Svar: Hehe, det fick mina cosplays göra fram till igår =D Det är ju lite roligare att ha dem på ett eget ställe. Sen har väl du ett par fler än mig? ;) Hoppas du lyckas fixa något ^^
Mlie-Redfield

2013-03-24 @ 10:26:11
URL: http://stingshideout.blogspot.com
Postat av: Danielkm

Hade inte detta kunnat gå att ställa ut? Tänk ett cosplay-galleri med en hel rad fantastiska dräkter och allt omkring. Jag hade ju gått dit direkt! =D

Svar: Hehe, jag har nog för få dräkter för det, men det skulle vara häftigt ^^
Mlie-Redfield

2013-03-24 @ 21:21:50

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:
Twitter | Instagram | TwitchEmelie är mitt namn - Mlie är en förkortning. I den här bloggen skriver jag mycket om Resident Evil, spel och annat smått och gott!


RSS 2.0