Retro Gathering 2015~

Årets upplaga av Retro Gathering blev en annorlunda sådan för vår del. Det var första året som Andreas och David hade ett bord där de sålde spel och annat, så vi fick uppleva mässan ur ett säljarperspektiv. Men det blev så klart lite shopping ändå, haha! Vi åkte tidigt som sjutton igår morse. Och var framme i Västerås halv sju. När vi kommit in var det bara att göra i ordning bordet och bygga ihop den extra hyllan som vi hade med oss.
 
David ser ju ändå morgonpigg ut. Till skillnad från Andreas.
 
Klart man måste pimpa väggen!
 
 
Lyckades ta en bild innan introt skulle filmas.
 
De GamingGrannar-muggar som Emelie hade fixat sålde slut på ungefär en timme. Kul att det fanns ett sånt intresse för dem!
 
 
 
David och Andreas hade sitt bord i ett rum som låg lite avsides, men de flesta besökarna hittade dit ändå. Så här såg det ut i "huvudrummet".
 
 
En trött Nikke.
 
Retro Overlays var det ställe där jag gjorde dagens mest oväntade fynd.
 
De hade glas med många fina motiv på. Jag köpte mig ett helt set med 6 stycken överdrivet snygga glas. Så nöjd!
 
Muggarna är så snygga, diskreta och nördiga.
 
 
 
Just den här säljaren har jag köpt väldans mycket av på de senaste mässorna. Igår blev det en plushie och en till Resident Evil-figur. "Jag har väl fortfarande en som du inte köpte förra gången?".
 
Så många fina plushies.
 
Jag hittade en otroligt söt Captain Toad! Jag velade fram och tillbaka under några timmars tid. Egentligen behöver jag ju den inte. Men jag ville ju ändå ha den. Vad göra? Så gullig!
 
 
Andreas var med i Super Bomberman 2-tävlingen. Så här glad var han innan en av omgångarna.
 
Så här ser en mässa ut från en säljares ögon. Åtminstone när en sitter ner, haha! Mina stackars knän tyckte inte om att stå och gå så mycket. Så den stolen rädda mig.
 
"De rösterna känner jag igen!" sa jag när dessa tre kom fram och pratade med Andreas. Och mycket riktigt - nog var det hans jägarkamrater från Trekaften Podcast! Andreas gästade ett av deras avsnitt och pratade om Monster Hunter. Som jag har lyssnat på till och från jobbet. In och lyssna ni med - även på deras andra avsnitt.
 
Och så en mer representativ bild av livet som monsterjägare.
 
Spel & Sånt var på plats även denna gång. Alltid lika trevliga att träffa!
 
Föll lite för de snygga Zelda-strumporna. Och Chespin!
 
Andreas började bli lite småtrött efter en massa timmar av intensivt säljande. Snart dags att packa ihop och bege sig hemåt efter en rolig mässdag.
 
Till sist har vi den obligatoriska lootbilden. Jag kunde inte släppa Captain Toad, så han fick följa med hem. Och hur snygga är inte glasen då!? Längtar tills vi börjat använda dem! Den svarta skivan är en promo-version av Resident Evil 3. Project Zero har jag redan, men i sämre skick. Så var kul att få tag i en komplett i bra skick! (Nu låter jag väl ändå som en retrosamlare? Haha!) Resident Evil 5-grejerna som fick bli bakgrunden i denna bild är två stycken reklampelare som jag fick till ett väldans överkomligt pris. Tills vidare kommer de dock att bo i garderoben på grund av platsbrist.
 
Tack för en väldans rolig mässa, och tack för alla härliga pratstunder! Så himla kul att träffa alla som en nästan bara stöter på under dessa mässor. Vi ses väl på Comic Con Gamex senare i höst?
 

Kommentarer
Postat av: Jerry Olsson

Wow, vilken härlig mässa det lär ha varit!
Så mycket kul grejer för försäljning som du visar upp på fotografierna. Captain Toad ser jättemysig ut. <3
Tack för ett bra inlägg - som vanligt. :)

Svar: Det var det verkligen! Tycker det är jättekul att ta foton överallt. Så roligt att blicka tillbaka på. Captain Toad är bäst, har inte ångrat mig ens en sekund.
Tack så mycket! =)
Mlie-Redfield

2015-09-27 @ 18:53:58
Postat av: SpeLinnea

Så kul ni verkar haft det! Många fina bilder, och Captain Toad var ju för gullig för att missa. :)

Fick de sålt mycket av det som var med upp?

Svar: Det hade vi! =D Tack ^^
David lyckades sälja allt, men Andreas hade några grejer med sig hem igen =)
Mlie-Redfield

2015-09-27 @ 19:40:59
URL: http://spelinnea.wordpress.com
Postat av: Sarah Sjöstedt

Ser helt underbart ut! Ni verkar ha haft en riktigt rolig dag. Synd det är så långt borta. Jag skulle också vilja åka dit! Och vad snygga glasen är! Väldigt bra köp må jag säga :D

Svar: Sjukt nöjd med glasen! Ja, det är trist att det blir så himlans långt dit för er =(
Mlie-Redfield

2015-09-28 @ 10:19:45
URL: http://ninjabob.blogg.se/
Postat av: Sting

Najs lot! De där glasen var jättefina, vad avis jag är på dig nu! X) Kanske man får komma på besök o bli bjuden på något drickbart i ett sånt fint glas, hehe. ^^

Svar: Haha, givet! Bara att komma hit så ska jag bjuda på något gott ;*
Mlie-Redfield

2015-09-28 @ 18:43:21
Postat av: opkij

Wo! Vilka fina bilder du tog. Kul att du hann med några köp trotts allt och att du alltid lyckas hitta något till samlingen är skickligt! Captain Toad var svår att motstå men min favorit av dom jag såg var Wiggler(den gula tusenfotingen, hehe). Verkligen en trevlig dag och du har ett mejl om du inte redan sett det!

Svar: Tack så mycket! Hehe, ibland får man leta lite mer, andra gånger är det lätt att hitta åtminstone något. Wiggler ja! Toad har alltid varit min favorit, så valet var ganska enkelt för mig när jag väl bestämde mig för att köpa. Ska svara på mailet när jag är lite mer vaken =)
Mlie-Redfield

2015-09-28 @ 22:38:31
URL: http://xenosagacollector.wordpress.com/

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:
Twitter | Instagram | Twitch



Emelie är mitt namn - Mlie är en förkortning. I den här bloggen skriver jag mycket om Resident Evil, spel och annat smått och gott!


RSS 2.0