Ny i mitt Pokédex~

Någonting som jag verkligen gillar med Pokémon GO är att det ständigt förändras. Niantic har nyligen gjort så att alla spelare får 500xp för dagens första fångst, och från och med igår får vi även ännu mer saker från alla Pokéstops, samt fler Pokémon överlag. Yay! Åtminstone i ett par dagar till.
 
 
 
Igår var jag ute på en promenad innan jobbet. Jag gick förbi det ställe som efter senaste omkastningen ska vara ett Charmander-näste - och jag lyckades få en. Även om jag har haft Charmander som min buddy i lite mer än en vecka nu, har jag fortfarande långt kvar innan jag har en Charizard. Så att ha ett Charmander-näste så nära underlättar minst sagt. Sedan lyckades jag äntligen, äntligen, äntligen fånga en Scyther! Som jag har längtat.
 
 
Just nu har jag 129 Pokémon i mitt Pokédex. De som saknas är bland annat Pinsir, Charizard, Machamp, och Alakazam. Men snart är de nog mina!
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Grymt jobbat! Vilken level? :) kul att dom gör så mycket för sina fans :) Kram

Svar: Var nog runt level 25 när inlägget skrevs =) Ja, verkligen!
Mlie-Redfield

2016-11-08 @ 18:51:20
URL: http://motherofbutterflies.blogg.se/

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:
Twitter | Instagram | TwitchEmelie är mitt namn - Mlie är en förkortning. I den här bloggen skriver jag mycket om Resident Evil, spel och annat smått och gott!


RSS 2.0