London 2017, del 2~

Vi hann med ett litet äventyr på onsdagen, innan vi gjorde oss redo för Poets of the Fall-konserten. Så efter hotellets otroligt goda frukost började vi gå mot vårt mål - King's Cross Station.
 
"Men varför just King's Cross?", kanske ni tänker. Därför att jag är ett stort fan av Harry Potter. Jag kunde läsa de böckerna om och om igen när jag var yngre. Favoriten var Fången från Azkaban. Som jag läste totalt 8 gånger under en ganska kort period. Innan tv-spelen tog över mitt liv helt var det jag och Harry mot världen. Det roliga med att vi bestämde oss för att gå till King's Cross - och så klart plattform 9 3/4 - var att jag inte förväntade mig någonting. Jag visste ju bara att det skulle finnas en bagagevagn som var halvt på väg till Hogwarts. Tro mig när jag säger att jag blev glatt överraskad!
 
Här är bagagevagnen, som jag visste skulle finnas där. Vad jag inte visste, var det här:
 
Det fanns ju en hel butik där - fylld med en massa underbara saker!
 
Jag ville köpa allt. Det kändes lite som att jag gjorde det också, haha!
 
 Hedwig!
 
Jag hör egentligen hemma i Hufflepuff, men jag tycker bättre om Gryffindors färger. Oops! Så jag köpte faktiskt ingenting alls från Hufflepuff. Vilket jag ångrar lite nu i efterhand. Hehe.
 
 
Dobby!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fantastic Beasts!
 
Glad Mlie bland en massa fina saker. Jag nämnde ju det där med att det gick att foton vid bagagevagnen - och det gör de som jobbar där, så att du kan köpa en fysisk bild på en gång! Så det kunde jag ju inte missa.
 
När det var min tur, och det var dags att få på sig en halsduk inför bilden, frågade de: "Are you Gryffindor?" Och eftersom jag passande nog hade på mig min Gryffindor Team Captain-tröja som jag köpt dagen innan var svaret ett självklart ja! Jag kan ha inbillat mig, men jag tror att de som stod i kön jublade när de såg min tröja. Hihi.
 
Mot Hogwarts! Jag fick en digital version av bilden också. Hur bra som helst!
 
Och så här såg det ut behind the scenes, haha! Så nöjd.
 
Och jag köpte som sagt med mig halva butiken hem.
 
Andreas var också nöjd över våra inköp!
 
Här är det jag köpte. Det var helt klart bland det bästa vi gjorde i London. Speciellt eftersom vi inte ens visste att det fanns en butik där! Vi blev helt klart glatt överraskade.
 

Kommentarer
Postat av: Danny

Okej, nu är jag hemskt avundsjuk! Måste sticka dit nån gång! =D

Svar: Haha, ja, det måste du! Det var helt fantastiskt! =D
Mlie-Redfield

2017-02-06 @ 11:56:03
Postat av: Sting

Vilken trevlig överraskning med en butik och riktigt snyggt foto på dig! ;D

Svar: Tack så mycket! =D <3
Mlie-Redfield

2017-02-06 @ 12:06:05

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:
Twitter | Instagram | TwitchEmelie är mitt namn - Mlie är en förkortning. I den här bloggen skriver jag mycket om Resident Evil, spel och annat smått och gott!


RSS 2.0