Glassbild, 2017~

Jag är väldans sent ute i år, jag vet. Men! Nu är det äntligen dags för min bloggs äldsta tradition: den årliga glassbilden. 
 
"Det började lite av en slump. I maj 2011 åt jag vårens första glass ute i solen. Och tyckte att det var ett bra tillfälle att ta en bild. Förra året åt jag också vårens första glass i maj, och tog en likadan bild. Igår var det dags för årets glassbild."
 
År 2013 skrev jag ovanstående stycke i inlägget om det årets glassbild. I år är jag som sagt väldans sent ute - det är i början av maj som jag har tagit glassbilden tidigare år. Men det är ju åtminstone rätt månad, haha! Så hur ser den omtalade bilden ut då? Precis så här:
 
Andreas är med för tredje året i rad, yay! Jag tycker det är lika kul varje år när jag ser tillbaka hur liten jag såg ut 2011, haha! Och att jag börjar sakna mitt långa hår från 2012. Det är så lätt att se vad som har förändrats under ett år genom att se på en serie av bilder där en har samma min. 2017 är fjärde året med kortklippt hår. Det ser ut som att luggen har varit likadan i sex år - men den är faktiskt nästan jämnlång med resten av mitt hår nu. Yaya för förändring, haha! Fnissar fortfarande åt att det bara var 2012 som jag inte åt 88:an. Anledningen? Den var alldeles för dyr för min studentplånbok när jag pluggade på universitet. Känns som att det var en hel evighet sedan jag pluggade.
 
Jag tycker väldans mycket om den här oplanerade traditionen. Nästa år kommer en ny glassbild! Förhoppningsvis i tid... Haha.
 

Kommentarer
Postat av: SpeLinnea

Yay, glassbilden! :D Är en väntad tradition. Gillar du strutglass?

Svar: Yup! Gillar i stort sett all glass ^^ Var bara en slump att 88:an blev "officiella" glassen, haha!
Mlie-Redfield

2017-05-27 @ 17:09:36
URL: http://www.spelinnea.wordpress.com
Postat av: Sarah Sjöstedt

Det är så kul att du har glassbilden som tradition! Det är så kul att kolla tillbaka hur man förändrats genom åren också :D

Svar: Kul att den uppskattas! =D Ja, men verkligen! Det är ju först då en inser hur mycket som faktiskt förändrats.
Mlie-Redfield

2017-05-28 @ 09:26:04
URL: http://ninjabob.blogg.se/

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:
Twitter | Instagram | TwitchEmelie är mitt namn - Mlie är en förkortning. I den här bloggen skriver jag mycket om Resident Evil, spel och annat smått och gott!


RSS 2.0