Nytt streamschema~

Även om jag har ett nytt streamschama nu så är det inte så mycket som har ändrats. Jag streamar fortfarande på måndagar och fredagar. Onsdagarna har dock bytts ut - istället blir det Herkules på söndagar i framtiden. 
 
 
Just nu i Resident Mlievil (som alltså är mitt "maraton" där jag ska spela alla Resident Evil-spelen) börjar vi närma oss slutspurten av Claire B i Resident Evil 2. Så på fredag antar jag att vi kommer byta ut Mr X mot Nemesis. Ni kan nog med säkerhet förvänta er några jumpscares, haha!
 

Vi har spelat: Until Dawn~

Som det sista spelet 2017 valde jag och Andreas att (till slut) ta itu med Until Dawn. Vi har skjtit up det alldeles för länge, så vi bestämde att nu var det dags. Andreas var den som skötte kontrollen, men vi var båda lika delaktiga i de val vi gjorde i spelet. Det här inlägget är helt fritt från spoilers.
 
 
Jag och Andreas har tidigare spelat The Walking Dead och Life Is Strange tillsammans, så det här var inte vårt första möte med en story som drivs av de val en gör. Vi satt på helspänn mest hela tiden under genomspelningen. Jag hade hört mycket bra om Until Dawn innan, och jag kan förstå var de hyllningarna kom ifrån. Samtidigt som spelet absolut har sina brister. Allt som allt är vi nöjda med spelet, även om det inte alltid gick som vi tänkte oss när vi gjorde våra val. Until Dawn var helt enkelt ett helt okej slut på spelåret 2017.
 

En streamfri vecka~

Igår började speedrun-eventet Awesome Games Done Quick (AGDQ), som håller på dygnet runt ända fram till söndag morgon. Alla insamlade pengar kommer att gå till Prevent Cancer Foundation. Speedrunners från en väldans många olika länder kommer att visa upp sina runs under veckans gång. Schemat är fullspäckat, och vi har minst sagt många timmars speedruns att njuta av fram tills på söndag morgon. AGDQ är en av årets roligaste veckor.
 
Mina egna streams är inställda den här veckan. Så att jag kan se så mycket som möjligt av AGDQ. Mina streams fortsätter som vanligt från och med måndag 15/1. 
 

Hej, 2018~

Då var vi här. På andra sidan nyårsafton. Det är år 2018. Ett av mina nyårslöften för i år är att äta mindre godis. Istället för att säga att jag inte får äta godis på vardagar, säger jag att jag får äta godis på helgerna. Det låter lite mer positivt. Att ta bort godis helt har jag försökt, men misslyckats med förut. Så vi tar en liten mjukstart. Men jag känner att jag absolut inte vill leva ett liv utan choklad. Hur skulle det se ut?! Haha!
 
Jag hade årets första stream igår. Det var en väldans trött Emelie som satte sig och spelade Resident Evil 2. Vi klarade LeonB, och drog direkt igång med LeonA. Årets första klipp skapades av Burkman1989, i slutet av LeonB. När jag började få lite panik, haha.
 
 
Alltså, klipp på twitch är så himla roliga. Det gjordes en hel del klipp på min twitchkanal 2017, och jag hoppas att det blir minst lika många klippvärdiga stunder 2018!
 

Följ mig på:
Twitter | Instagram | TwitchEmelie är mitt namn - Mlie är en förkortning. I den här bloggen skriver jag mycket om Resident Evil, spel och annat smått och gott!


RSS 2.0