Medan jag fixar med bilderna från Närcon...

...kan ni få se en bild på mig i min Little Sister cosplay! Jag har så många som 211 bilder tagna med min kamera och min mobilkamera under de dagar jag var på Närcon, så det kommer ta ett litet tag till innan jag kan visa upp de bästa av dem i ett blogginlägg. Medan jag gör mitt bästa för att det inte ska ta alltför lång tid kan ni ju som sagt se hur jag såg ut i min cosplay, som trots allt blev klar i tid.
 
Större bild: Klicka här!
 

Vi ses väl på Närcon?~

Igår blev jag äntligen helt klar med min Little Sister cosplay. Att ha varit ledig den här veckan har varit guld värt - jag har kunnat sitta med cosplayen från tidig morgon till sen kväll och bara kämpat på. Så otroligt lättande att äntligen ha den klar! Jag har varit kass på att visa progressbilder här på bloggen de senaste dagarna, men det beror på att jag ville lägga så mycket tid som möjligt på att få allting klart i tid. Lite senare idag bär det av till Linköping och Närcon - vi ses väl där?
 
De cosplays jag ska ha med mig den här gången är:
Sakura Kasugano - Super Street Fighter IV (Arcade Edition, om man vill skriva ännu längre) för torsdagen.
En kvinnlig version av Captain America, mest för att jag kan, blir fredagens dräkt. Det är dock inte så mycket cosplay, utan bara en blå tubtopp med en målad stjärna och en (precis färdigsydd) vit- och rödrandig kjol. Och så lervingarna jag gjorde inför premiären av The Avengers, så klart!
 
 
Little Sister - BioShock 2 för lördagens tävling. Komplett med min egengjorda Mr Bubbles!
 
Bilder på min färdiga cosplay får ni se efter konventet - vill ju inte avslöja för mycket innan tävlingen! Som vanligt kommer ett blogginlägg upp efter konventet där jag visar Närcon ur mitt (och min kameras) perspektiv. Nu ska jag packa och se till så att jag har med mig allting, sen bär det av!
 
 

Semester~

I måndags bar det av mot Västkusten för ett par dagars härlig semester utan cosplaystress. Minst sagt välbehövliga dagar! Vi har haft fint väder hela veckan, så det har blivit långa dagar ute i solen.
Så skönt att bara kunna koppla bort allt man behöver göra och bara vila upp sig.
 

Det har blivit ett par timmar~

Att jag gillar det nya Animal Crossing-spelet New Leaf har väl knappast varit en hemlighet. Jag har haft det i lite mer än tre veckor nu, och jag har kommit upp i en hel del timmar. Så många att jag till och med fick en badge för det!
 
Behöver jag säga att jag tycker det är ett riktigt härligt spel?
 

Det var dags för en förändring~

Eftersom jag sprungit runt i mitt Rapture i Animal Crossing New Leaf i samma rosa klänning ganska länge, tyckte jag det var dags att göra någonting nytt. Men vad? Efter att ha funderat i en sisådär halv sekund hade jag bestämt mig. 
 
Känns väldigt passande att springa runt så här i mitt fina Rapture.
 
 

Recension av The Last of Us~

Innan jag började mitt sommarjobb hann jag dyka ner i The Last of Us - spelet som har fått riktigt bra betyg i nästan alla recensioner. Vad jag och mina kollegor på Spelsoffan.se tyckte om spelet kan ni läsa här!
 
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram | Twitch
Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0