En selfie med Yaya Han~

 
Jag träffade cosplayaren Yaya Han idag. Så glad! Hon var så himla trevlig. Köpte ett signerat foto av hennes Heartseeker Ashe-cosplay. Bra första dag på Comic Con Gamex! Imorgon blir det dags för Isabelle-cosplayen.
 

Packat och klart~

 
Mot Comic Con Gamex!
 

Isabelle är klar~

Igår blev en riktig heldag med Isabelle. Jag började med att styla peruken, sedan gick jag över till öron och svans, till att fixa en detalj på västen och sedan tillbaka till peruken. Och vet ni vad? Min cosplay är klar!
 
 
Det enda lilla som återstår nu är småfix av öronens placering. Men så här kommer jag att se ut på lördag på Comic Con Gamex! Eller ja, minus glasögonen, hehe. Jag var för trött för att orka med att fixa med linserna för den här bilden. Jag är så glad att jag lyckades bli klar i tid!
 

Hitta mig på Comic Con Gamex~

I övermorgon börjar årets upplaga av Comic Con Gamex på Friends Arena i Stockholm! Jag hoppas att vi ses där. För att göra det lättare för er att hitta mig under de olika dagarna så har jag fixat en bild med min dräkt-lineup:
 
 
Jag hade jätteroligt åt min jättesmarta idé för söndagen. Haha! På fredag kommer jag vara Mlie, utan hennes licker och utan Fennekin. Bara jag i mina nördiga kläder, helt enkelt. Med rosetten i håret - den är väldans viktig. På lördag är det dags att inviga min Isabelle-cosplay. Kommer bli så himla kul! Speciellt är Andreas kommer att cosplaya från Animal Crossing han med. Ååh, längtar så! På söndag blir det Mlie igen. Anledning till min smarta manöver med att spegelvända bilden är att jag nog inte kommer ha just min blåa S.T.A.R.S.-tröja på mig, utan det lutar mer åt min gröna S.T.A.R.S.-hoodie. Isabelle är alltså den enda cosplayen som jag har med mig. Det är ju den jag vill visa upp! 
 
Som sagt - hoppas att vi ses i helgen!
 

Från test till färdig frisyr~

Peruken är den del av cosplayen som jag har oroat mig mest för. Främst eftersom den lämnar rum för egen tolkning, samtidigt som jag vill att den ska kännas rätt för Isabelle.
 
 
Jag själv ser det som en knut på huvudet, så det var den vägen jag gick när jag stylade peruken. Bara för några minuter sedan blev jag färdig med stylingen av just hårknuten. Och jag tänkte att det skulle vara kul att visa hur det har gått från test till färdig peruk. Eller ja, halvfärdig - jag måste ju fortfarande fixa till luggen lite grann. Men det är nog snabbt fixat.
 
 
Så här lång är peruken. Jag bestämde mig för att inte klippa den kortare, utan använda allt hår för att få knuten så stor och puffig som möjligt.
 
 
Här är en bild på hur det blev när jag gjorde ett test av stylingen. Ingen hårspray, bara en väldans massa hårspännen. Det blev för puffigt på fel ställen. Men vilken tur då att det bara var testet!
 
 
Men jag ville ju ändå se hur det skulle se ut med det röda bandet och bjällrorna. Efter det testet kände jag mig någotsånär redo för att fixa det på riktigt.
 
 
Så idag passade jag på att fixa den på riktigt, utan synliga hårspännen fast med en massa spray. Så här ser det ut bak. Det jobbiga var just att få det att fungera från alla vinklar, men jag är nöjd med hur det blev.
 
 
Från sidan. Här ser man min tolkning av den lilla "puffen" i Isabelles frisyr bäst.
 
 
Och så här ser det ut framifrån, med band och bjällror. Och halvfixad lugg. Skönt att ha kommit så här långt med den! Nu ska jag äta frukost, haha.
 

Ett gäst-dj avsnitt~

Robert och jag tyckte att det var jättekul att spela in Resident Evil-podcasten tillsammans. Så vi passade på att vara gäst-djs i ett avsnitt av Spelklassiker Musik. Ni kan lyssna på det här (eller genom att klicka på bilden nedan)!
 
 
 
 

Sista delen av podcasten~

Nu finns den att lyssna på! Den tredje och sista delen av podcasten som jag spelade in med Robert om Resident Evil. Här tar vi oss an Resident Evil HD REmake, Revelations 2 och alla spinoffspel.
 
 
 
Klicka på bilden (eller här) för att lyssna. Det var så otroligt kul att spela in den här podcasten tillsammans med Robert! Så glad att han bjöd in mig till den.
 

Västen är klar~

Äntligen. Efter många timmars hårt arbete är jag äntligen färdig med västen. Min Isabelle-cosplay börjar minst sagt ta form nu. Peruk, svans och öron är det enda som saknas.
 
Så nöjd med hur det blev till slut! Vi har haft en riktig cosplay-verkstad här hemma i helgen. Det var den första helgen på länge som Andreas och jag hade för oss själva.
 
Vi gjorde klart Andreas cosplay också! Det kommer bli så himla kul att cosplaya tillsammans på Comic Con Gamex. Längtar!
 

Lördag~

Efter att ha sett Star Wars Episode IV, V och VI, tyckte Andreas att det var dags att se Family Guy-versionerna av dessa fantastiska filmer.
 
Så vi laddade upp ordentligt inför en härlig lördagskväll i soffan.
 
Mellan den första och den andra filmen tog vi en liten paus. Då passade Andreas på att fortsätta spela Valiant Hearts, medan jag hittade annat sällskap.
 
Sådär ja! Nu ska jag designa några hus. Helt klart en bra lördagskväll.
 

Det börjar närma sig~

Jag har kommit en bra bit på min Isabelle-cosplay idag. Det gröna bandet sitter numera där det ska. Jag ville inte ha mer än en söm synlig, så jag fick krångla med lite vikningar för att få till det som jag ville ha det. Men det blev bra till slut!
 
Så här är västen! Med ett Isabelle-huvud. Och när nu det steget var avklarat passade jag på att se efter i appen hur långt jag faktiskt har kommit. Vilken app? Cosplanner. Så smidigt!
 
 
 
Jag är ungefär 85 % klar med västen. Det som ska göras nu är att sy dit detaljen på ryggen, knapparna och tryckknapparna samt fickorna. Sedan har jag en färdig väst! Och då är det dags att fixa klart peruken.
 
Det är nu en vecka kvar till Comic Con Gamex. Visst ses vi väl där?
 

Skräckfredag: Haunting Ground~

Då är det dags för första delen i mitt lilla skräckspels-projekt! Jag valde att döpa det till Skräckfredag. Som idag kommer att handla om ett av mina absoluta favoritspel: Haunting Ground. Medan ni läser den här texten tänkte jag ge er valmöjligheten att ha på spelets soundtrack i bakgrunden för att få till rätt skräckstämning.
 
 
Haunting Ground släpptes till PlayStation 2 år 2005, och heter Demento i Japan. Spelet handlar om Fiona, som vaknar upp i en bur i en slottskällare. Hur kom hon dit och hur tar hon sig ut? Det blir spelarens uppgift att guida Fiona levande ut ur det stora slottet. Det finns få fiender i spelet, men de som väl finns där vill av olika anledningar ha kvar henne i slottet. Till sin hjälp har Fiona hunden Hewie, som räddar henne från den första förföljaren hon stöter på. Men ju längre in i slottet hon kommer, desto värre blir hennes fiender. Hennes enda vapen är Hewies attacker, och hennes enda försvar är att gömma sig. Visst är det trist att hon inte kan attackera eller försvara sig mer - men det är tyvärr det öde som möter de flesta kvinnliga spelkaraktärer. Trots det älskar jag Haunting Ground. Även om jag inte hade haft någonting alls emot om Fiona skulle få för sig att plocka upp ett basebollträ eller någonting liknande. Men det är så här Capcom valde att göra spelet, och då är det det vi har att jobba med. Spelet är ju trots allt hela 10 år gammalt, så vi får väl hoppas att det har gått framåt sedan dess.
 
 
Jag hittade spelet via en parodiserie på YouTube som heter Capcom Friends. Om jag inte minns helt fel så var det runt 2008. Av det jag väl såg av Haunting Ground tyckte jag att det såg intressant ut, och lyckades hitta det på GAME för ett bra pris. Spelet är runt åtta timmar långt och har fyra olika slut. Tre av dem är bra, ett är väldans dåligt. För att få det sistnämnda slutet måste man ha en dålig relation till sin vovve. Har ni inte spelat Haunting Ground rekommenderar jag er att testa det. Jag har spelat det fler gånger än vad jag kan minnas, och kommer alltid tillbaka till det. Och jag känner att det snart är dags för en ny genomspelning. Kan vara för att jag har lyssnat på soundtracket under tiden som jag skrev det här inlägget, haha. Det är som sagt trist att Fiona har fallit in i den trista rollen som en svag kvinna som inte kan slåss för sitt eget liv. Men trots det är Haunting Ground ett spel som bör spelas om en är en skräckfantast.
 

Nålat och klart~

 
Så här ser västen ut just nu. Jag har nålat fast det gröna bandet och planerar att sy det imorgon. Eller ja, först måste ju tryckknapparna komma på plats. Men gillar hur bandet blev!
 

Test-styling av peruken~

Medan Andreas spelade Xbox One igår kväll satt jag och test-stylade min Isabelle-peruk. 
 
Det är så här jag har tänkt mig att det ska se ut. Ser fram emot att göra den riktiga stylingen av peruken! 
 

Dags för detaljer~

Efter att tvättat hela morgonen kände jag att det var dags att ta itu med Isabelles väst. Jag har (som vanligt) haft lite problem med passformen. Men nu är det fixat!
 
Så jag passade på att sy de två sista sömmarna på själva västen.
 
Och efter det var det bara att ta itu med detaljerna! Och jag börjar med det gröna bandet.
Och när det är klart ska jag fixa ihop en lösning för fickorna, sy fast "dekorationen" på ryggen, sy fast tryckknappar och knappar - och sedan är västen klar! Och då är det "bara" peruken kvar... Än finns det en del att göra! Men jag har åtminstone kommit en bra bit på vägen.
 
 
 
 
 
 

En låda med loot~

Tack vare ett par vänner till oss som tillfälligt bor i Japan, har Andreas tidigare i år kunnat köpa en hel låda med Monster Hunter-prylar. De är snälla som agerar den viktiga "mellanhanden" och låter oss ta del av alla fina saker som nördarna i Japan med lätthet kan köpa. Igår kom ett till paket - som den här gången även innehöll en hel del Animal Crossing-prylar till mig!
 
 
 
En påse med Resident Evil-godis smög sig in också!
 
 
Så söta klistermärken! Men vänta, det finns någonting på baksidan också...
 
Ett amiibo-kort! Vilket kan det vara?
 
ISABELLE!
 
Jag är så otroligt nöjd med allt lådan innehöll. Så många fina saker! Tack så jättemycket för att ni förvandlar våra pengar till så här fantastisk loot!
 

Redo för halloween i Rapture~

 
Mayor Mlie hittade precis en dräkt till Halloween. Så söt! Min halloween kommer i vanlig ordning att spenderas både i Rapture och på Comic Con Gamex. Längtar!
 

Min helg~

Hoppsan! Jag tog visst en liten helgpaus från bloggen. Så kan det gå!
 
(Bilden ovan är från i onsdags. Nästan helg. Nästan.)
 
Andreas fyllde år igår, så hela helgen var fylld av firande. I lördags åt vi en riktigt god höstsoppa till middag, med hemgjorda vitlöksbröd till. Om nom nom! Och så såg vi Stars Wars (Episode IV).
 
Och eftersom jag blir jätteivrig när Andreas fyller år fick han sin present redan i lördagskväll. BB8! Jag har jobbat på för fullt hela helgen, och hade inte riktigt någon energi kvar när jag kom hem.
 
Hoppas att ni har haft en bra helg!
 

Vad väljer ni?~

Jag har spånat på några idéer angående hur jag ska lägga upp presentationerna om mina skräckspel. Från början var jag helt inställd på att skriva inlägg och visa upp bilder för att förstärka det jag menade. Men så kände jag att det inte skulle ge just den känslan jag var ute efter att förmedla. Det ska ju ändå vara läskigt. Som den gången jag på allvar såg någonting riktigt läskigt när jag åkte bil en sen natt. *Ryser*. Och visst, jag kan lägga många timmar på att beskriva varför just exempelvis Haunting Ground är så fantastiskt bra. Eller så gör jag på ett helt annat sätt - visar upp dem i videos. Min kära sambo har ju trots allt ett capture card som han snällt lånar ut till mig för detta projekt. Och så är det bara att lägga på ett ljudspår till det där jag förklarar det underbara och läskiga med dessa spel.
 
 
Det svåra blir ju dock när det kommer till de spelen jag ännu inte spelat än av dem - hur ska jag kunna hitta någonting intressant at prata om innan jag ens tagit ett halvt steg i spelet? Av den anledningen tänkte jag därför ta upp detta med er, kära läsare - ni vet ju bäst vad ni vill se i min blogg. Jag vet att några av er skulle vilja se mig mer framför kameran (annars är jag ju som oftast bakom kameran i och med inspelning av vissa GamingGrannarvideos), men det kommer som sagt bli ett lite större projekt. Som då får vänta tills efter att jag har färdigställt min Isabelle-cosplay.
 
Så, det jag helt enkelt vill veta är:
Vill ni att jag skriver text-inlägg om mina skräckspel, eller vill ni att jag ska göra dem till videos? (Då förmodligen på engelska). Lämna en kommentar om vad ni tycker passar bäst, eller kom med egna idéer på hur jag ska kunna göra det här till det fantastiska projekt som jag vill att det ska bli.
 

Inga fjädrar~

 
Andreas hade precis ett roligt samtal med min tidigare bybo Rodeo. Som beskriver mig! Kul att det bara beror på att jag inte har några fjädrar, haha!
 

En mysig spelkväll~

"Åh, den rustningen skulle jag vilja göra!", sa Andreas efter att ha sett en Monster Hunter 4 Ultimate-video. Så han drog igång spelet för att göra den på en gång. Själv har jag ett mordmysterie att lösa. I Ace Attorney 3. En mysig spelkväll i soffan, helt enkelt!
 
 
Hur spenderar ni er måndagskväll?
 

En efterlängtad photoshoot~

Det finns ju faktiskt en anledning till att det var just i fredags som jag fixade ett par öron åt Braixen. Jag hade nämligen bokat in en cosplay-photoshoot med vår vän Daniel. Jag har drömt om att ha en photoshoot med Braixen i en höstlig skog ända sedan jag gjorde klart dräkten förra året. Och idag var det äntligen dags! Vi hade en riktigt rolig dag! Daniels fru Åsa var med också - hon hade på sig sin Totoro-cosplay som hon ska ha på Comic Con Gamex. Så himla fin dräkt! Det är alltid roligare att ha en photoshoot när det är fler som ska fotas. Så att man får lite pauser och tid att tänka ut poser. Det ska bli så himla kul att se ur bilderna blev sen! Men bloggare som jag är, så har jag givetvis bilder att visa er redan idag. Tagna med min iPhone "behind the scenes" av Andreas.
 
 
 
Mina skor är ju inte direkt optimerade för skogspromenader... Som tur var hade jag med mig ett par fotriktiga skor också. 
 
Medan Åsa fotades passade jag på att dricka en kopp kaffe som Andreas hällde upp åt mig.
 
Åsa var så himla fin i sin dräkt! Så glad att jag fick en liten "tjuvtitt" på den innan mässan.
 
Det var helt klart en bra dag. Jag hade så roligt!

Så börjar en god morgon~

Nu låter jag lite som en frukostreklam, haha! Men min morgon börjar på samma sätt som kvällen igår slutade - med Spelhjälpen! 
 
 
Som just nu spelar det läskiga PT. Häng med in och titta! stream.spelhjalpen.nu
 

Missa inte Spelhjälpen~

 
Donationerna till Spelhjälpen, som oavkortat går till Läkare Utan Gränser, har redan passerat 15000! Hur häftigt är inte det? Missa inte Spelhjäloen - in och kolla! stream.spelhjalpen.nu
 

Spelhjälpen är igång~

Idag är en bra dag att vara hemma framför datorn eller tv:n, oavsett om man är sjuk eller inte. Spelhjälpen har nämligen dragit igång! Lite som Musikhjälpen, fast med spel. Till förmån för Läkare Utan Gränser. Klart ni ska titta på det! Länken till live-streamen hittar ni här: http://stream.spelhjalpen.nu/ . Eftersom jag bloggar från mobilen kan jag just nu inte göra det till en fancy riktig länk. Så kan det gå!
 
 

En sjukdag med serier~

Eftersom jag fortfarande är förkyld spenderas denna lördagsförmiddag med en massa serier. Sladden till hörlurarna räckte inte för att jag skulle kunna luta mig mot sänggaveln. Så jag byggde ett berg av kuddar och täcken. 
 
 
Och så var det problemet löst! Haha. Dags att bli frisk nu, tycker jag.
 

Från Rapture till Grenvale~

Eller, om man ska ta det helt från början - från Pallet till Rapture till Grenvale. Rodeo har flyttat från Andreas gamla Animal Crossing New Leaf stad till min, vidare till Andreas nya stad. Smått överraskande - trodde att Rodeo lämnat ods för gott! Att det är samma Rodeo råder det ingen tvekan om.
 
 
Det var mer än ett år sedan som han flyttade från Rapture. Att det har tagit honom så här lång tid att hitta ett nytt hem!
 

Ett par öron~

Dagen började med en plötslig paus från Isabelle. Jag har varit vaken sedan sju, men tog mig inte upp ur sängen förrän närmare tio. Kunde inte somna om. Låg bara och tänkte på cosplay. Men som sagt, inte på Isabelle. Utan Braixen - förra årets projekt. Som aldrig fick sina öron. Jag hann inte, helt enkelt.
 
Så jag plockade fram min lilla Briaxen-figur, papper och penna. Och började måla ett litet mönster. Medan jag kollade på Game Grumps. Beroende? Ja!
 
Jag hade minsann tyg kvar från när jag sydde dräkten. Så jag kunde med lätthet stanna inne och vara förkyld men ändå få öronen fixade.
 
Lite stoppning i. Sedan sydde jag bottensömmen och limmade fast hårspännen.
 
Sådär! Nu har min Braixen ett par öron. Bara ett år senare. Haha! Men bättre sent än aldrig. Nu, tillbaka till Isabelle. Måste ju få klart västen!
 

Mina skräckspel~

Jag tycker om skräckspel. Väldigt mycket. Så därför kom jag på den roliga idén att blogga om några av mina skräckspel! Hösten och vintern är den bästa tiden på året för att spela läskiga spel. Och jag har faktisk fler spel än Animal Crossing och Resident Evil, haha! Så inför dessa blogginlägg om mina skräckspel, tänkte jag börja med att visa vad jag har.
 
 
En salig blandning! Vissa har jag spelat en gång, vissa kan jag nästan utantill medan jag knappt ens rört resten. Det ska bli jättekul att dra igång med det här bloggprojektet!
 
Vilket skräckspel är din favorit?

Ett nytt första möte med Isabelle~

Jag har spelat Animal Crossing New Leaf i 404 timmar och 41 minuter. Så jag har spenderat ganska mycket tid med världens bästa Isabelle. I Animal Crossing Happy Home Designer är vi dock nya bekanta. Vi fick helt enkelt ha ett nytt första möte.
 
 
 
 
Hon är lika söt som alltid!
 
 
Jag hittade en blå rosett! Som jag alltid hade i håret när jag först började spela New Leaf.
 
 
 
 
Ett stort projekt! Vilket ansvarar för någon som bara jobbat med inredning i några timmar, haha!
 
 
Det börjar likna ett klassrum. Men inte riktigt färdigt än.
 
 
Så där ja! Isabelle verkar nöjd med resultatet.
 
 
 
 
Medan Inredar-Mlie jobbar hårt sitter Mayor Mlie i sitt Rapture och tänker på alla härliga minnen i staden. Det har hänt en hel del på de här två åren. Minst sagt. Men nu ska vi inreda fler hus! (Och skapa en kategori här på bloggen för Happy Home Designer...)
 

Mer framsteg med Isabelle~

Jag är fortfarande förkyld, och spenderar dagen med min Isabelle-cosplay. Det är bara två små sömmar kvar innan det är dags för detaljer. Och för att göra nålandet roligare har jag Game Grumps på i bakgrunden med Super Mario Maker. Helt okej dag!
 
 

Nya övningar~

Jag var hos sjukgymnasten igen förra veckan. Hon höll med om att det inte hänt så mycket med knäna sedan vi senast sågs, så vi uppdaterade planen lite. Jag har fått nya övningar som jag ska göra varje dag, och öka antalet repetitioner när jag inte blir helt slut av det. Det svåra är att göra övningarna utan att knäna knakar. Måste verkligen veta precis i vilket läge som belastningen är som värst. Så vi har satt upp ett nytt möte om några veckor för att se om det blivit bättre efter ändringarna. Längtar tills mina knän slutar knaka!
 

Vi har börjat spela: Animal Crossing Happy Home Designer~

Måste alla spel ha en så himlans lång titel? Haha! I fredags släpptes äntligen ett spel som jag och Andreas sett fram emot länge. Animal Crossing Happy Home Designer. Jag jobbade hela fredagen, och när jag väl kom hem sent på kvällen möttes jag av det här:
 
 
En massa godis! Inför denna dag hade vi köpt ett varsitt spel och ett hel låda med kortpaket. Vi ville ju så klart ha alla amiibo-kort.
 
 
I spelets bigbox finns så klart spelet. Och en NFC-läsare. Som i mitt fall var helt nödvändig, eftersom jag har en vanlig gammal 3DS. Andreas, däremot, gillar bara 3DSbigboxes, haha!
 
 
Och så fick man ett amiibo-kort i fodralet! Jag fick Digby, Isabelles bror. Så nästan Isabelle.
 
 
Och så var det dags för kortöppningen!
 
 
Andreas är en mästare på att bygga ihop såna display-lådor. Så stylish!
 
 
Det här var det första paketet vi öppnade.
 
 
Några minuter senare hade vi världens finaste amiibo-kort. Världens sötaste Isabelle!
 
 
Målet var som sagt att få alla korten.
 
 
Det var jag som fick öppna det allra sista paketet. Med bara två kort kvar som vi inte hade, var detta vårt sista hopp. Känn ingen press!
 
 
Vi fick alla! Det finns väldans få Rapture-bor i detta set, både av de som bor där just nu och alla de som någonsin har flyttat ifrån mig. Men Shari, Samson, Bella och Molly finns ju. Alltid något! Längtar tills jag har alla Rapture-bor i kortform.
 
 
Och här var våra dubbletter. Inte så jättemånga med tanke på hur många paket vi öppnade!
 
 
Och visst ja - det var ju faktiskt ett spel också, haha! Det tog oss runt 45 minuter att öppna och sortera alla korten. Efter en uppdatering a spelet var det dags att börja spela!
 
 
 
 
Jag hade en referensbild av Mayor Mlie redo när det var dags att skapa min karaktär. Efter att ha sprungit runt bland Raptures alla blommor som Mayor Mlie i två års tid kunde jag ju inte direkt börja spela ett Animal Crossing som någon annan! Frisyren som hon har på bilden till höger är en peruk. För att jag gillar rosetter. Och inte vill ändra på min originalfrisyr, hehe. Men frisyren till vänster är samma som hon har under peruken.
 
 
D'aaaaaaaaw!
 
 
 
Dags att bli en i gänget!
 
 
Och dags för första uppdraget som inredare!
 
 
Yay!
 
 
Nog trivdes jag! Efter detta inledande projekt har jag inrett ytterligare tre hus och en skola. Minst sagt det mysigaste spelet jag spelat på länge!
 

Förkyld efter en fartfylld jobbhelg~

Jag vaknade upp med ett jobbigt halsont imorse. Så här sitter jag framför datorn med ett underbart doftljus tänt (vanilj. Bästa doften, alla kategorier), en god kopp te och en massa halstabletter. Det blev visst en blogglös helg. Hoppsan! Jag har jobbat hela helgen och det har varit en minst sagt fartfylld helg. Och när jag väl var hemma har jag spelat Animal Crossing Happy Home Designer. Vad jag tycker om det? Det komer i ett senare inlägg! Måste ju skriva det först, haha! Har en väldans massa bilder att gå igenom. Och så har Andreas kommit längre än mig i spelet och fått reda på en massa intressanta saker. Så jag återkommer när jag vet mer.
 
Hoppas att ni har haft en bra helg!
 

Nu kör vi~

 
 

Årets bästa dag~

Eller åtminstone en av dem. Idag släpps ett spel som både jag och Andreas har längtat efter i månader. Animal Crossing Happy Home Designer.
 
 
Kan ett spel se gulligare ut?! Jag har en lång jobbdag framför mig, men så fort jag kommit hem är det dags att börja spela. Längtar!
 

GamingGrannar på Retro Gathering~

Här är videon om David och Andreas säljar-äventyr på Retro Gathering.
 
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram | Twitch
Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0