Många goda dofter~

Jag passade på att beställa lite nya duschtvålar och peeling förra veckan, och fick hem dem igår. Det var ett tungt paket att släpa på, haha. Men jag hade en rabattkupong att använda, så lika bra att passa på när chansen fanns.
 
 
De tre stora, runda flaskorna på övre raden har jag köpt tidigare i mini-format. Kunde inte få nog av dem! Och så passade jag på att köpa peeling med samma doft. Hallon och vanilj är mina absoluta favoriter. Apelsindoften längst ner till vänster var en glad överraskning - den luktar himlans gott! Det kommer ta lång tid innan jag når botten på alla dessa flaskor. Men nu har jag åtminstone duschgrejer så jag klarar mig en lång tid framöver, haha!
 

Börjar återhämta mig~

Jag är fortfarande lite trött efter Retro Gathering. Jobbade igår, ledig idag. Gick upp runt 7:30 imorse och började dagen med att tvätta. Och cykla en runda i väntan på att det skulle bli klart. Imorgon ska jag tillbaka till sjukgymnasten och kolla mina knän igen. Det har gått tre veckor sedan sist, så jag hoppas att det har blivit åtminstone lite bättre. Imorgon ska jag simma igen också - längtar så otroligt mycket! Nu ska jag snart ta och laga mat, sedan är det dags att fortsätta spela Trials and Tribulations. Andra fallet är minst sagt mer komplicerat än det första! Men det ska noh gå att lösa det med. Och så har jag träffat en detektiv med världens roligaste namn.
 
 
Luke Atmey! Fnissade nog lite för mycket när jag först läste det. Alla dåliga namn-skämt är verkligen någonting som jag verkligen gillar jag Ace Attorney-spelen.
 
 

Game Grumps~

Ända sedan Andreas spelade världens (just nu) bästa låt (enligt mig), har jag blivit helt fäst vid bandet Starbomb. Och gaming kanalen som de är en del av - Game Grumps. Vi har sett lite av deras genomsplening av Pokémon Art Academy. Så himla kul! Så jag tänkte dela med mig av några av mina Game Grump-favoriter.
 
 
Pokémon Art Academy del 1. Bilden är helt orelaterad till innehållet. Och helt onödig. Men videon är bra!
 
 
Super Mario Maker!
 
 
Trauma Center Second Opinion.
 
 
Och Mario Party 10.
 
Enjoy!
 

Ett delmål i samlingen~

Jag har egentligen inget riktigt slutmål med min Resident Evil-samling. Det finns så mycket saker som jag nog aldrig kommer att få tag på, och många som bara ett par klick borta. Det kommer nog aldrig bli en "klar" samling. Jag har inget slutmål, och är inte stressad av att ständigt behöva köpa nya saker. Det blir när det blir. En sak som dock är ett av de delmål jag har i min samling, är en figurin som jag nästan köpte för kanske en sidådär 5 år sedan. En Licker-figurin som är en av de finaste figurinerna som jag någonsin har sett. När jag såg den hade jag inte råd med den. Det var en begränsad upplaga med dyr fraktkostnad. Det blev lite för mycket för en student. Några veckor senare bestämde jag mig för att det kanske var värt det ändå. Jag kunde ju inte sluta tänka på den! Men... då var det försent. Den var slutsåld. Och jag har inte sett den sedan dess. Kanske letar jag dåligt, kanske vet jag hur mycket sen skulle kosta nu när det gått så lång tid. Men någon gång ska den bli min. Och när jag väl har den kommer jag ha uppnått ett delmål i samlingen.
 
 
För visst är den väl ändå helt underbar?
 
 
 

Retro Gathering 2015~

Årets upplaga av Retro Gathering blev en annorlunda sådan för vår del. Det var första året som Andreas och David hade ett bord där de sålde spel och annat, så vi fick uppleva mässan ur ett säljarperspektiv. Men det blev så klart lite shopping ändå, haha! Vi åkte tidigt som sjutton igår morse. Och var framme i Västerås halv sju. När vi kommit in var det bara att göra i ordning bordet och bygga ihop den extra hyllan som vi hade med oss.
 
David ser ju ändå morgonpigg ut. Till skillnad från Andreas.
 
Klart man måste pimpa väggen!
 
 
Lyckades ta en bild innan introt skulle filmas.
 
De GamingGrannar-muggar som Emelie hade fixat sålde slut på ungefär en timme. Kul att det fanns ett sånt intresse för dem!
 
 
 
David och Andreas hade sitt bord i ett rum som låg lite avsides, men de flesta besökarna hittade dit ändå. Så här såg det ut i "huvudrummet".
 
 
En trött Nikke.
 
Retro Overlays var det ställe där jag gjorde dagens mest oväntade fynd.
 
De hade glas med många fina motiv på. Jag köpte mig ett helt set med 6 stycken överdrivet snygga glas. Så nöjd!
 
Muggarna är så snygga, diskreta och nördiga.
 
 
 
Just den här säljaren har jag köpt väldans mycket av på de senaste mässorna. Igår blev det en plushie och en till Resident Evil-figur. "Jag har väl fortfarande en som du inte köpte förra gången?".
 
Så många fina plushies.
 
Jag hittade en otroligt söt Captain Toad! Jag velade fram och tillbaka under några timmars tid. Egentligen behöver jag ju den inte. Men jag ville ju ändå ha den. Vad göra? Så gullig!
 
 
Andreas var med i Super Bomberman 2-tävlingen. Så här glad var han innan en av omgångarna.
 
Så här ser en mässa ut från en säljares ögon. Åtminstone när en sitter ner, haha! Mina stackars knän tyckte inte om att stå och gå så mycket. Så den stolen rädda mig.
 
"De rösterna känner jag igen!" sa jag när dessa tre kom fram och pratade med Andreas. Och mycket riktigt - nog var det hans jägarkamrater från Trekaften Podcast! Andreas gästade ett av deras avsnitt och pratade om Monster Hunter. Som jag har lyssnat på till och från jobbet. In och lyssna ni med - även på deras andra avsnitt.
 
Och så en mer representativ bild av livet som monsterjägare.
 
Spel & Sånt var på plats även denna gång. Alltid lika trevliga att träffa!
 
Föll lite för de snygga Zelda-strumporna. Och Chespin!
 
Andreas började bli lite småtrött efter en massa timmar av intensivt säljande. Snart dags att packa ihop och bege sig hemåt efter en rolig mässdag.
 
Till sist har vi den obligatoriska lootbilden. Jag kunde inte släppa Captain Toad, så han fick följa med hem. Och hur snygga är inte glasen då!? Längtar tills vi börjat använda dem! Den svarta skivan är en promo-version av Resident Evil 3. Project Zero har jag redan, men i sämre skick. Så var kul att få tag i en komplett i bra skick! (Nu låter jag väl ändå som en retrosamlare? Haha!) Resident Evil 5-grejerna som fick bli bakgrunden i denna bild är två stycken reklampelare som jag fick till ett väldans överkomligt pris. Tills vidare kommer de dock att bo i garderoben på grund av platsbrist.
 
Tack för en väldans rolig mässa, och tack för alla härliga pratstunder! Så himla kul att träffa alla som en nästan bara stöter på under dessa mässor. Vi ses väl på Comic Con Gamex senare i höst?
 

Snart hemma~

Vilken heldag det blev på Retro Gathering! Nu är vi snart hemma, och då är det dags att ta en titt på alla inköp. Jag hade en ganska liten budget den här gången. Det har blivit en del shopping den senaste tiden, hehe. Men jag lyckades hålla budgeten. Yay! Imorgon kommer blogginlägget med alla mina bilder från mässan. Nu vill jag bara komma hem och sova.
 

Fullt upp på Retro Gathering~

Hallå denna lördag! Här står jag och mobilbloggar mitt på Retro Gathering. Andreas och David har ett eget bord för första gången, så de står och säljer en massa spel. Det var ganska svårt att ta sig fram till Andreas i folkmassan. Kul att det är så många här! Jag skickade en bild till min syster via Snapchat, och tänkte att jag lika gärna kunde lägga upp den här!
 
 
Så bra, haha! Kom och säg hej om ni ser mig. 
 

En present i höstmörkret~

Att jag peppar det nya Project Zero-spelet, Maiden of Black Water, väldans mycket är nog ingen hemlighet. Jag fick ett spel av Andreas igår som kommer hålla mig sällskap i höstmörkret fram tills det släpps. Han köpte det även till sig själv.
 
Spirit Camera, The Cursed Memoir. Ett bärbart spel i Project Zero-serien som inte har samma övertitel. Om man inte kollar på baksidan - där heter det Project Zero: The Purple Diary. Jag har länge velat köpa och spela det men det har bara inte blivit av.
 
Det som locka mig mest med det här spelet är den medföljande AR-boken. Så att man måste bläddra bland sidorna i den under vissa partier i spelet. Ska bli kul att se hur det fungerar!
 
 
Just nu har jag ju precis börjat spela ett Ace Attorney-spel. Så fort jag är färdig med det ska jag låta det här skrämma mig. Om jag orkar vänta så länge, haha!
 

Första fallet är avklarat~

Jag klarade precis det första fallet i Ace Attorney spelet Trials and Tribulation. Och vilket fall! Jag lyckades dock klura ut hur det hade gått till innan jag kommit så långt i spelet - men så har jag ju nyligen klarat ett Layton-spel och är lite på hugget, haha! 
 
 
Så nu är det dags för nästa fall. Hoppas det är minst lika bra!
 

Peruken är här~

Jag har fått hem peruken jag beställde till min Isabelle-cosplay. Den är väldans ljusblond, och jag tror den kommer bli bra. Nu återstår ju bara en massa styling! Men fin är den.
 
Passade på att fixa luggen lite med hårspännen. Så här ser peruken ut från sidan. Är så glad att jag valde just den här!
 
Det är ungefär så här jag tänker mig hennes tofs. Just nu testar jag mig bara fram och ser vad som skulle kunna fungera. Till min hjälp har jag en god kopp kaffe.
 
När sedan själva peruken är stylad ska de här detaljerna dit. Det gula tyget ska bli hennes öron (och svans). Det enda "problemet" är att jag just nu bara har ett perukhuvud. Som min Little Sister-peruk mer eller mindre bor på. Så den fick ett tillfälligt boende...
 
...på min ena högtalare. Så kan det gå! Målet är att göra Isabelle-peruken något så när oberoende av perukhuvudet när den inte används. Därför tänker jag mig att öronen ska kunna fästas med hjälp av hårspännen - kanske kan någonting liknande fixas även för tofsen? Hmm... Jag har en hel del att fundera på.
 

Jag har börjat spela: Phoenix Wright Ace Attorney, Trials and Tribulations~

(Varför ska alla speltitlar vara så himlans långa!?)
Jag klarade ut Professor Layton and the Curious Village för några veckor sedan, och jag tycker om att spela ett Ace Attoerney-spel efter att ha spelat Layton. Så nu har jag helt enkelt börjat spela Phoenix Wright: Ace Attorney: Trials and Tribulations.
 
 
Jag har inte kommit så långt än, men jag vet ju vad jag har att vänta mig efter att ha klarat av de två första spelen i serien. De är ju så himla bra!
 
Vad spelar du just nu?
 

En brännhet recension~

För någon vecka sedan visade Andreas mig några videos från Hot Pepper Gaming, som är en väldans rolig YouTube-kanal där olika personer recenserar spel efter att ha ätit olika chilifrukter. Ett enkelt koncept, och så himla kul! Vi har skrattat oss igenom flera av deras recensioner. I lördags ville Andreas testa på det själv. Så här ni hans brännheta recension av Shovel Knight:
 
 
Och här är några av mina favoriter från Hot Pepper Gaming:
 
 
 
Jag kanske är lite partisk, men jag tycker att Andreas gjorde det bäst av alla ;D
 

Men hej måndag~

Efter en väldans rolig jobbhelg med bästa gänget är det dags för en ny vecka. Som, precis som alla andra veckor, börjar med en måndag. Som just den här gången råkade vara en ledig sådan. Härligt! Efter frukosten imorse cyklade jag iväg till badhuset och simmade mina 20 längder. Sedan passade jag på att vila lite i bubbelpoolen (så nöjd med mitt val av simhall) innan jag simmade ytterligare 10 längder. Kan ju lugnt säga att jag var trött när jag kom hem, haha! Men vilken bra början på dagen.
 
Nu på lördag är det dags för Retro Gathering i Västerås. Vi ska dit i år igen, och jag längtar redan. Och visst ses vi väl där?
 

Mina nya visitkort~

I och med min nya domän var det ju dags att ta itu med att skaffa nya visitkort också.
 
 
Så nöjd med hur de blev! Och så passade jag på att skaffa mig en ny, snygg bläckpenna också.
 

En underbar crossover~

Andreas visade mig en sak på Tiny Cartridge. Det kommer komma ett 3DS-spel som känns minst sagt perfekt för mig. Det blandar två av de spel jag ser fram emot i höst: det finns inslag av Animal Crossing Happy Home Designer i New Style Boutique 2. Världens mest underbara crossover! Det innebär helt enkelt att vi får kläder inspirerade av Isabelle och Lottie. Och har mer fokus på att inreda hemmet - vilket jag saknade i föregångaren. Passande, som sagt, att det är just Happy Home Designer som bidrar med lite extra saker till spelet!
 
 
Det blir ju bara bättre och bättre, det här spelet! Eftersom jag nyss klarat av New Style Boutique ser jag fram emot en massa härliga speltimmar i seriens nästa del. Hur taggad? Så taggad!
 
 

Jag har spelat: New Style Boutique~

Det spel som har överraskat mig mest hittills i år är New Style Boutique. Jag skrev för några månader sedan om att jag hade börjat spela det. Det har gått några veckor nu sedan jag klarade ut det, men jag kan ändå inte släppa det. Det är ju så himla roligt! Men nu kände jag att det var dags att faktiskt skriva blogginlägget om det.
 
 
I New Style Boutique får spelaren rollen som en ny assistent i en klädbutik. Ditt jobb blir att du ska välja ut kläder och outfits till kunderna baserat på deras personliga stil. Efter ett tag får du ta över butiken, och har nu rollen som manager. För att kunna sälja kläder gäller det att du tar turer då och då för att fylla på lagret med säsongens alla nyheter.
 
 
 
Du kan även tävla i stylist-kunskap, där du skickar din modell nerför catwalken iklädd en outfit baserat på ett särskilt tema. Av alla tävlingar som jag har varit med i har jag vunnit alla utom två. Det är minst sagt lätt att fastna i det här spelet! Efter att ha klarat av Beginner och Premier är din nästa utmaning Elite Contest, där bara de bästa stylisterna får tävla. Och efter att ha vunnit den?
 
 
 
Spelet är slut, men ändå inte.
 
 
Jag har haft så otroligt kul med det här spelet! Jag kommer med största sannolikhet fortsätta spela, men jag är klar med själva huvudstoryn. Men än finns det mycket att göra!
 
 

Umbrella Corps - första trailern~

 
Jag får faktiskt lite Operation Raccoon City-vibbar av det här. Det känns lite som samma sak igen. Varför inte göra det här till någonting helt nytt istället för en halvdan version av någonting annat?
 

Et nytt Resident Evil är på väg~

Med HD-REmaken av Resident Evil Zero som släpps nästa år både för sig självt och i en bundle med HD-REmake, tänkte jag mig att det kanske inte skulle komma några fler spel i serien nästa år. Men jag hade visst fel. Kotaku skrev idag om ett nytt Resident Evil-spel som planeras släppas i Japan nästa år till PlayStation 4 - Biohazard Umbrella Corps.
 
 
Det är en multiplayer shooter. Det återstår att se om det släpps utanför Japan. Och om det är bra eller inte. Det är ju lite trist att Capcom vänder sin Resident Evil-kappa efter popularitets-vinden. Att göra en multiplayer shooter och döpa den till Resident Evil känns så otroligt långt bort från seriens första delar. Men vem vet - det kanske överraskar oss och blir Game of the Year. Det jobbiga blir ju bara för oss som förkortar alla Resident Evil spelens titlar. Det här blir ju logiskt nog REUC. Men det går ju inte - Umbrella Chronicles har ju redan den förkortningen. Hur tänkte ni nu, Capcom?
 

Min egna parad~

Andreas skapar en bana i Super Mario Maker. Jag kommer med idéer för att göra den lite tokigare. Som min hoppande goomba-parad. Det kan vara så att jag bara är trött, men jag tycker att det är jätteroligt. 
 
 
Det finns ett filmklipp av denna underbart fnissiga skapelse på min instagram - @mlieredfield . Dags att sova kanske? Haha!
 

Super Mario Maker~

Andreas har fått hem sitt Super Mario Maker nu. Han har byggt en halv bana som är ganska så elak av sig, speciellt om den spelas i undervattenstema.
 
 
Svampen i frågetecken-lådan är ganska krånglig att ta när alla simmande goombas flockas på samma ställe så att det knappt går att komma upp därifrån utan att tappa svampen igen. Så elakt, men så roligt! 
 

En härlig start på dagen~

Jag vaknade 8:08 i morse. Och det första jag gjorde var att dra på mig mina träningskläder, sedan satte jag mig på cykeln och drog iväg mot simhallen. Planen var att jag skulle simma imorgon och inte idag, men jag längtade bara tillbaka till vattnet! Det gick bättre med knäet idag - jag tänkte mer på hur jag rörde benen när jag simmade. Och när jag var helt utmattad var det bara att cykla hem igen. Och så åkte jag förbi Espresso House på vägen hem. Så det fick bli en god caramel latte macchiato till frukosten. Kände jag att jag kunde unna mig!
 
 
Minst sagt en väldans bra start på denna lördag!
 
Vad har ni för planer för dagen?
 

En god kopp kaffe~

Både jag och Andreas gillar kaffe. Vi är så gott som stammisar på Espresso House (bästa stället för godaste kaffet), och vill så klart dricka minst lika gott kaffe hemma. Så vi har testat med kaffepress, men den perioden varade inte länge innan vi gick över till en Moccamaster. Som vi är otroligt nöjda med. Speciellt när vi maler bönorna själva också. Men... när man är hemma själv och bara vill ha en kopp kaffe känns det omständigt, även fast det egentligen inte är det. Så då var det dags att testa nästa grej. "Det var ju alldeles för bra pris för den" är vår motivation till det här inköpet.
 
 
En kapselmaskin! Jag sa ju att vi gillar kaffe, haha! Och det känns ju väldans mycket smidigare än Moccamastern, även om kaffet kanske inte ska jämföras närmare i detalj. Men det duger gott och väl när man som sagt bara vill ha en enda kopp.
 
 

Mina nya rutiner~

Jag tog äntligen tag i att gå till en sjukgymnast idag. Sedan i julas har mina knän knakat varje gång jag böjt på benen - alltså när jag går upp för trappor och reser mig upp. Eftersom det knakar så väldans mycket (och gör ont i samband med det) har jag varit rädd för att kolla upp det. Men nu är det gjort. Knakandet beror på att jag fått ökad kobenthet (yay...?) som gör att mina ben blir mer böjda inåt. Och för att mina fötter till följd av detta blivit mer platta, blir det ökad påfrestning på mina knän. För att benen helt enkelt är mer böjda. Så jag fick gå och köpa nya skor, som jag bott i nästan hela dagen, haha! Vi kom fram till en träningsrutin också, som innefattar cykling och simning. När jag cyklar får jag inte ha högsta växel i uppförsbackar, och när jag simmar får jag vara försiktig så jag inte böjer benen fö mycket utåt. Mycket att tänka på! Sedan har jag fått kompletterande övningar också. Återbesök om några veckor, så fram tills dess hoppas jag att det gett resultat. För första gången på flera års tid är jag faktiskt riktigt taggad att ha en träningsrutin! Längtar verkligen tills simningen imorgon. Har verkligen saknat att simma. Känns skönt att äntligen göra något åt mina stackars knän. Så får vi se hur det går!
 

Klarade spel, hittills~

Nu när vi kommit så här långt in på året, tänkte jag att det var dags att visa er vilka spel som jag hittills har klarat i år. Det är inte så många, men det är åtminstone något. 
 
 
Jag får helt enkelt se till att klara ut ännu fler spel innan året är slut. Vi får se hur det går!
 
Hur många spel har du klarat ut hittills i år?
 

Framsteg med Isabelle~

Jag har jobbat ännu mer med västen idag. Jag har sytt nästan alla sömmar och sytt in sidorna. Så det som är kvar att göra på den nu är att rätta till lite, sy de sista sömmarna, sy fast knapparna och knapphål, sy fickorna och till sist måla rutmönstren. Mycket kvar, men mycket gjort.
 
 
Bestämde mig för att sy min cosplay i min cosplay. Mycket roligare!
 
 
Och så här ser västen ut efter dagens arbete. Provdockan har större axlar än jag, så västen sitter annorlunda på mig. Men roligare att visa den så här.
 

En hel kväll med Isabelle~

Jag började klippa ut tygdelarna till västen runt 16:00. Sedan dess har jag jobbat med den i stort sett utan pauser. Och den är inte klar riktigt än. Men den ser åtminstone ut som en väst.
 
 
På bilden ovan mäter jag ut hur västens urringning ska se ut.
 
 
Och så var det ju bara att nåla fast mallen på tyget och klippa. Jag har kommit långt idag, men än finns det mycket kvar att göra.
 

Ny header~

Märkte ni den stora ändringen som hände på bloggen idag? Klart ni gjorde - det var ju det första ni fick se när ni klickade er in hit! Jag har bytt header. Efter många år med den förra. Min gamla headerbild målades av en vän till mig, och jag kände nu när det var dags att uppdatera den att jag ville göra en helt egen. Så det gjorde jag. Det tog mig väldans många timmar att göra klart den.
 
Förra headerbilden:
 
 
Nya headerbilden:
 
 
Jag är så otroligt nöjd med hur bilden blev! Hoppas ni gillar den också.
 
Kan ni hitta alla "dolda" spelreferenser? Det finns totalt nio stycken. Happy hunting!
 

Dags för en massa färg~

Sådär ja! Nu har jag gjort den digitala linearten, och min teckning är redo att färgläggas.
 
 
Här hade jag precis lagt till de sista linjerna. Det ser lite rörigt ut när man lägger de nya linjerna ovanför de gamla.
 
 
Så - nu är det lättare att se allting! Den här linearten blev precis som jag ville. Det var första gången jag gjorde ett seriöst försök till att måla en licker. Det är inte direkt enkelt, haha. Åh, det ska bli så kul att få dit alla färger.
 

En till färdig lineart~

 
Den här teckningen började jag med i mitten av juli. Igår tog jag tag i att fortsätta med den. Min fina licker fick stå modell. Det är så himlans många idéer intryckta i den här teckningen. Så många småsaker. Nu ska jag sätta igång med att fixa till den digitalt så att jag kan färglägga den.
 

Isabelle - dag ett~

Klockan ringde 8 i morse, och det första jag tänkte var "Isabelle!" och nästan for upp ur sängen på en gång. Åh, så härligt att ha cosplaypeppen tillbaka! Gick ut på stan så fort affärerna öppnade. Allt flöt på bra, och jag fick tag på nästan allt jag behöver.
 
 
Isabelle blir en garderobscosplay - jag kände att jag inte har möjlighet att sy allting i dagsläget. Jag har redan en vit skjorta, så jag använder den (dock inte den som är på bilden nedan). Kjolen fick jag köpa. Västen blir det enda som jag ska sy själv. Det känns som att jag borde hinna klart utan problem! Och ivrig som jag är så kunde jag inte hålla mig från att testa det hade, på en gång.
 
 
Så det är så här långt jag har kommit med min Isabelle-cosplay! Åh, vad jag längtar till Comic Con Gamex!
 

Nu är det bestämt~

Tack vare en kommentar från bästa SpeLinnea har jag nu bestämt mig för vad jag ska cosplaya på Comic Con Gamex i år:
 
Det första jag kom att tänka på när jag läste den kommentaren var allas vår underbara assistent - Isabelle. Tack för tipset, Linnea! Jag fick tillbaka peppen tack vare dig <3 Åh, så kul det ska bli!
 

Dags att bestämma sig~

Årets upplaga av Comic Con Gamex närmar sig. Och jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska cosplaya. Jag har försökt hitta motivation och inspiration till att börja skapa någonting, men än har jag inget gjort. Så det är dags att bestämma sig nu om jag ska hinna klart i tid.
 

Ett måste till samlingen~

 
Videon ovan släpptes nu i dagarna. Jag hade nästan räknat med att Capcom skulle släppa en sån här samling. Så pass att jag skickade en kossa-emoji följt av en penga-emoji i sms till Andreas när jag först såg trailern. Trots det så kommer det ändå vara kul att köpa den här utgåvan. Capcom har mih runt sitt lillfinger, haha!
 

Nu är det gjort~

Jag har tänkt på det länge. Väldigt länge. Och jag har varit nära att faktiskt göra det ett par gånger, men har alltid skjutit upp det. Tills igår. Då jag tog tag i det. Och köpte min alldeles egna domän. Först idag gick registreringen igenom, så allt är fixat som det ska vara. Skönt att ha en lite kortare adress! Ni tar er hit genom att helt enkelt skriva mlieredfield.se. Utan "blogg.se"-delen, som det var tidigare. Bra va?
Känns så himla bra att äntligen ha det fixat!
 

September~

Augusti, och därmed den varma sommaren, är slut för i år. September är här med hösten och allt vad det innebär. Det jag ser mest fram emot under den här hösten är alla spel som släpps. Så många bra! Om 10 dagar släpps Super Mario Maker på Wii U. Det ser ju himla kul ut.
 
 
Lagom till denna löning släpps ett spel till 3DS som både jag och Andreas längtar så mycket till att vi knappt orkar vänta. Animal Crossing Happy Home Designer. Vill ha nu!
 
 
Om vi sedan blickar fram mot oktober kommer ett till spel som jag längtar jobbigt mycket efter. Frågan är bara om jag kommer våga spela det innan våren kommer och det blir ljust ute. Jag pratar så klart om Project Zero: Maiden of Black Water. Jag är ett stort fan av Project Zero (eller Fatal Frame, som det också heter), och jag är så himla glad att femman släpps utanför japan. Fyran är det enda spelet i serien som inte lämnat sitt hemland. Trist, så klart. Men nu har vi som sagt den här delen att se fram emot. Om det nu är rätt ordval när det gäller Project Zero... Haha! Speciellt eftersom det släpps till Wii U. Hoppas, hoppas, hoppas att man använder gamepaden som kamera...! Usch nej. Vi ses i höst, mardrömmar.
 
 
Vilka spel ser du fram emot under denna spelhöst?
 


Följ mig på:

Twitter | Instagram | Twitch
Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0