Helgens nya tillskott~

Det blev totalt runt 6-7 timmars promenad för mig under gårdagen. Jag var som sagt först ute på en morgonpromenad med Andreas, och senare mötte jag upp Frida för att fånga lite extra. En väldans bra dag, helt enkelt. Somnade snabbt på soffan sen, haha. Andreas och jag gick ut på en mindre promenad i förmiddags, och tog över två ganska närliggande gym. I det här inlägget tänkte jag passa på att visa upp några av helgens senaste tillskott i min Pokédex - både från ägg och de jag fångat vilda. (Jag räknar inte med de som jag utvecklade under gårdagen).
 
Här är de som lades till i mitt Pokédex igår. Tentacruel, Metapod, Kakuna och Hitmonlee hittades vilda. Growlithe och Ponyta är från ägg. Tentacruel var helt klart den största överraskningen - med tanke på att jag inte har sett eller fångat en Tentacool innan, haha.
 
Och här är de nya från dagens kortare promenad. Hade inte kunnat tro att jag skulle hitta en vild Vaporeon idag! Var minst sagt förvånande. Rhyhorn är dock från ett ägg. Vem vet, det kanske blir en promenad senare ikväll också. Men det beror helt på hur varmt det är.
 
 

En riktig evolve-fest~

Jag och Andreas började dagen med en tre timmar lång Pokémon GO-promenad. När vi började dagen var jag halvvägs in på level 12. Vad som hittade under promenaden kommer i ett annat inlägg. Här tänkte jag skryta lite grann om min evolve-fest som jag nyss hade. Jag har inte utvecklat några av mina Pokémon tidigare, utan bara samlat på mig en massa för att kunna få ut så mycket som möjligt ur ett Lucky Egg. Vilket resulterade att jag utvecklade 28 Pokémon inom loppet av ett enda Lucky Egg.
 
Jag bad Andreas skriva upp vilka Pokémon jag utvcklade. Ganska många Pidgey, haha!
 
Från level 14 till level 16! Wohoo!
 
Och här är några av de som utvecklades. Använde ett smeknamns-trick för att få en Jolteon av min Eeevee, haha. Snart ska jag ut på dagens andra Pokémon-jakt!
 

En långpromenad med Pokémon GO~

Jag började dagen som barnvakt, sedan var jag barnfotograf, och efter det gick Andreas och jag ut på en långpromenad med Pokémon GO. Det var egentligen inte tänkt att vara en långpromenad, men vi tog lite omvägar här och var för att kunna nyttja fler Pokéstops.
 
Med en varsin god frapino i handen, så klart. Här tog vi en liten paus och slängde ut ett lure för att locka till oss fler Pokémon. Förutom de vanliga Rattata och Pidgey, lyckades vi få en Pidgeot. Nice!
 
De här var några av de jag lyckades fånga idag. De jag valde till bilden var de som jag inte hade tidigare. Kabuton överraskade mig på stan imorse. Så kul! Jag blev inspirerad av Sarah att visa upp min fångst i ett kollage. Passa på att spana in hennes blogg!
 
Andreas och jag tog över ett gym ett tag också - men vi blev ganska snabbt bortslagna av starkare Pokémon. Men det var kul att ha det ändå!
 
Denna Magmar fick jag ur ett 10km ägg. Inte så illa! Pokémon GO har känts stabilt för det mesta idag, så det verkar som att servrarna är lite stabilare. Åtminstone tills nästa land får spelet.
 

Jag spelar: Pokémon GO~

Eller ja, jag försöker spela det. Eftersom det är så himla många som spelar det här härliga mobilspelet får servrarna mycket att göra. Och de ligger nere mest hela tiden. Åtminstone nu i början när det har allas uppmärksamhet. Jag har hunnit fånga en hel del Pokémon trots serverproblemen. Jag gillar idén med GO, men jag tycker ändå att de mer traditionella Pokémon-spelen är roligare. GO är ju mer ett tidsfördriv än ett riktigt spel, även om det är en kul grej. Att bara gå ut och ta en promenad har ju blivit så mycket roligare nu när det kommer Pokémon lite överallt. Det är helt enkelt en bra motivation för att komma ut och röra på sig.
 
Så ser jag ut i spelet. Det fanns väldans få möjligheter till att anpassa karaktären, men det kanske är någonting som läggs till i ett senare skede. I skrivande stund har jag nått level 8, och har snart kläckt mitt första ägg. Yay!
 
Vad tycker ni om Pokémon GO?
 

Tillbaka i RE5 Mercenaries~

Igår klarade jag ut storyn i Resident Evil 5. Efter det tog jag mig an min första runda i Mercenaries United. Så kul att spela Mercs igen! Idag har jag suttit i väldans många timmar med Sheva (Tribal) i Public Assembly för att kunna få ett nytt personbästa. Mitt tidigare pb på PlayStation 3 ligger på 231,895, med dessa stats:
 
 
Eftersom det var en sisådär 4 år sedan jag senast spelade Mercenaries aktivt, har jag blivit av med typ alla mina skills. Men efter dagens alla timmar har jag ändå lyckats komma en bra bit på vägen till ett nytt personbästa.
 
 
Bara en 100,000 sämre än mitt tidigare personbästa, men det är bara att kämpa på! Det som är grejen med Mercenaries United, som det heter i PS4 och Xbox One-versionen, är att det är en sammanslagning av klassiska Mercenaries och Mercenaries Reunion. Vilket innebär att det går att välja och mixa bland samtliga karaktärer, med banlayout och fiendeskara från Reunion. Vilket jag inte alls är van vid, haha! Men kul är det, och det är ju ändå det som räknas.
 

Summer Games Done Quick~

Idag drar en av årets roligaste veckor igång - Summer Games Done Quick! Det är ett speedrun-event, där alla donationer går till Läkare utan gränser. Hur bra som helst ju!
 
 
Om ni är nyfikna på vilka spel som kommer betas av den här veckan, finns schemat för eventet precis här. Andreas och jag kommer sitta som klistrade framför streamen (när vi inte jobbar) hela veckan, ända fram till eventets sista dag (söndag 10/7). Streamen startar idag klockan 18:30 svensk tid, och det spel som är först ut är Super Mario Sunshine klockan 19:10. Längtar!
 

Streamdags 13:30~

Det kliar i mina spelfingrar - så jag kör igång streamen lite tidigare än planerat. 13:30 drar äventyret igång igen på min twitch-kanal. Det kommer bli den sista story-delen - och det är efter det som roliga börjar. MERCENARIES!
 
Vi ses väl i streamen?
 

Mlie i Florida, del 3~

Klockorna var ställda på 6:00, och en halvtimme senare fortsatte resan. Det var dags för vår (väldigt varma) dag i Key West.
 
 
 
Den här lilla kartan hjälpte oss att navigera till de olika sevärdheterna.
 
Här har vi Hemingway House.
 
Southernmost Point - som det var väldans lång kö för att fotas vid, haha! Alla bakom oss skrattade när vi skulle ta våra bilder - tre olika kameror, sju personer.
 
När vi var klara vid Southernmost Point begav vi oss till en av stränderna. Denna låg vid en liten skog. Min bror och hans sambo förlovade sig på stranden. Så härligt! 
 
När vi var klara vid havet var det dags för lite mat. Sloppy Joe's var det som lockade gänget. Eller ja, inte mig och Andreas. Vi satte oss på Starbucks istället. Inte helt fel det heller!
 
 
 
Helt normal syn i Key West. De var överallt!
 
 
Byggnaderna i Key West var så himla fina. Så kul att ha varit där!
 
Bilresan hem till huset spenderades med Geni-frågor och musik. Amerikanska motorvägar är helt knasiga nattetid. Så glad att jag slapp köra! Efter den långa bilresan somnade alla nästan direkt när vi väl kom tillbaka till huset. Vilket äventyr Key West var! Och så himla kul med brorsans förlovning.
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram | Twitch
Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0