Förbereder inför kvällens stream~

Ikväll kommer jag äntligen streama igen, yay! Det blev som sagt ett litet uppehåll på grund av all teknikstrul. Runt 19:00 kommer streamen dra igång, på https://www.twitch.tv/mlie_redfield. Jag har suttit och fixat lite i layouten på min kanal, eftersom jag tyckte att det var lite väl rörigt. Så här såg det ut innan:
 
Som sagt - lite väl rörigt. 
 
Och så här såg det ut efter lite fixande! Inte helt perfekt, men helt klart mycket bättre. 
 
Ikväll ska jag börja streama Stardew Valley! Jag har aldrig spelat det förut, så det kommer nog bli kul! Hoppas vi ses i chatten.
 

Stream inställd

På grund av tekniska motgångar är kvällens stream inställd. Spelet som jag ville streama ville inte samarbeta, och jag känner att jag inte vill stressa fram någonting bara för att. Så vi kör 100 % föreberett på måndag istället!
 
 

Stream på lördag~

På lördag är det äntligen dags för mig att streama igen! Det blev ingen stream förra fredagen, och i måndags fyllde jag år - så då var det fullt upp! På lördag är jag tillbaka i min stream igen, och då blir det ett PlayStation 2-spel som ligger mig varmt om hjärtat. Ett spel som jag har drömt om att streama i flera års tid. För att jag tycker att det är ett helt fantastiskt spel.
 
 
Så, nu på lördag, runt 19:00, kommer streamen dra igång! Vilket spel det är får ni se då - så blir det en liten överraskning! Hoppas att vi ses i chatten.
 

Ännu fler Tsum Tsums~

Min lilla Tsum Tsum-samling växte lite mer idag, helt oväntat! Jag var in i en leksaksaffär, och snubblade över en mer enkel Musse och Mimmi - som jag så klart var tvungen att ta med mig hem! 
 
Alltså, de är ju bara så söta! 
 
Min första Tsum Tsum köpte jag förra året i New York - en Mimmi utklädd till frihetsgudinnan. När vi var i London i januarii hittade jag jättegulliga Tsum Tsums med drottning-tema. Och så nu, på hemmaplan, hittade jag som sagt Musse och Mimmi i normala kläder. 
 
Här har vi hela gänget! Jag har absolut ingen brådska med att köpa flera - det är ju så mycket roligare att köpa plats-specifika Tsum Tsum väl på plats! Det finns till exempel ett par jättesöta med Paris-tema - men dem vill jag ju köpa i Paris, och inte någon annanstans. De blir som en liten extra påminnelse från resorna, helt enkelt. 
 

RSM närmar sig~

Den 29:e april är det ätnligen dags för Restrospelsmässan (RSM) i Göteborg! Det kommer bli så himla kul att gå på RSM igen - det är helt klart en årets absolut bästa dagar. Ny lokal och längre öppettider kommer göra årets mässa minst sagt fantastisk. Mässna hålls på Frihamnspiren (bananpiren) i Göteborg 29:e april. Ungefär 10 minuters promenad från Centralstationen. Hur smidigt som helst! Mässan öppnar klockan 9:00, och har öppet så länge som till 20:00. En hel heldag! Inträdet är endast 200 kronor. Hur pepp jag är på årets mässa? Galet pepp! Det kommer bli så himla kul!
 
 
Och för att göra er minst lika pepp som jag själv är tänkte jag att vi kör en favorit i repris, och spanar in bilderna jag tog på förra RSM (2015). Min kamera ska givetvis med även på årets mässa! 
 
Jag hoppas att vi ses på RSM!
 
 

Finaste vår~

Våren har kommit till mitt fina Rapture, och Mayor Mlie firar det med en helrosa outfit bland de rosa träden. Underbara, finaste vår.
 

Mitt nya pennställ~

Jag har länge haft mina Copic-pennor i en svart korg. Det har fungerat bra, men det är svårt att få en bild av vilka färger jag har utan att sortera dem utanför korgen. Så jag kände att det helt enkelt var dags att fixa ett nytt hem till mina pennor.
 
Så här har pennorna förvarats. Jag har spanat lite efter ett pennställ, men har inte hittat något som jag har fastnat för. Så jag sökte efter lite inspiration på YouTube, och hittade en video där de gjort ett pennställ utav flingpaket. Så smart! 
 
 
Och eftersom jag råkade ha ett par flingpaket hemma satte jag igång med att göra ett eget.
 
Här har jag delat flingpaketen, och mätt ut hur långt jag ville att pennorna skulle sticka ut utanför kanten.
 
Så då var det dags att klippa ut det som skulle flätas samman till hyllplan.
 
Det blev ganska många bitar!
 
Sedan var det dags att göra själva flingpaketen lite finare. Jag köpte ett par olika fina papper som jag sedan klädde in dem i.
 
Efter det tog jag lite washi-tejp och satte runt alla kanter och hörn. I med hyllplanen, och sedan var det bara att lägga in pennorna. Jag är riktigt nöjd med hur det blev - speciellt eftersom det var första gången jag gjort något liknande. Nu har jag ännu mer plats för nya pennor, yay! 
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram | Twitch
Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0