Streamdags 19:30~

Det blir stream ikväll! Klockan 19:30 kör jag igång, och det blir, så klart, Jack's 55th Birthday. Det är bara alldeles för kul just nu, hehe.
Ni hittar min twitch-kanal här, eller genom att klicka på bilden. Vi ses där 19:30!
 

En riktig fest~

Min teckning inspirerad av Jack's 55th Birthday från Resident Evil 7 är äntligen helt klar. Jag har tidigare visat lite hur det har sett ut när jag har jobbat med den. Och nu är den alltså färdig. Och det är nog det bästa jag någonsin har gjort.
 
Det blev helt enkelt en riktig fest. Även fast Mister Purple sedan länge har tappat sin hatt. Det som den här bilden främst ska användas till är som framsida för de videos från min stream som jag sparar på YouTube. Givetvis de gånger då jag spelar just Jack's 55th Birthday. Jag är åtminstone riktigt nöjd med hur den blev. Ibland är det bara så mycket bättre att måla digitalt!
 

Jack's 55th Birthday~

Världens bästa minispel just nu heter Jack's 55th Birthday, och är en del av det andra DLC:et till Resident Evil 7. I början tyckte jag att det var tråkigt, sedan helt plötsligt hade jag streamat det på min twitch-kanal i 4 timmar. Och börjat måla en teckning baserat på detta fantastiska minispel. Och självklart vill jag ju dela med mig av den processen!
 
Och som vanligt börjar jag skissa på papper. Sedan fixade jag till linearten med hjälp av mitt fantastiska ljusbord. Där jag bland annat flyttade alla karaktärer så de stod närmare varandra och fixade lite smågrejer.
 
Sedan scannade jag bilden, och började göra den slutgiltiga linearten.
 
När jag sedan kommit en bit in i färgläggningen kände jag att huvudet på Mlie blivit alldeles för högt. Och det är här en av fördelarna med att måla digitalt märks tydligast - det var ju bara att markera, och sedan flytta allting! Mycket smidigare än att behöva göra om allting från början. Och det är väl så långt jag har kommit nu. Mlie är helt färdig, så nu är det bara resten kvar. Det här har varit riktigt roligt att måla!
 

Ny outfit~

Jag bestämde mig för att helt ändra min outfit i Pokémon GO. Det finns ju så många fler valmöjligheter nu - även om det bara är vissa av dem som är gratis.
 
Jag gjorde ett par ändringar lite till och från, men jag kände att det här blev det bästa resultatet. Nu trotsar vi snöovädret och drar ut i lite mer somriga kläder! Jag är riktigt nöjd med hur det blev.
 

Hej, Generation 2~

Jag spelar fortfarande Pokémon GO. Även om det inte är lika mycket nu som i somras. Men det ska det nog snart bli ändring på - Generation 2 har precis släppts. Tidigare har vi endast kunna fånga några av de babypokémon som finns, men nu går det även att få tag på resten.
 
Och den nya uppdateringen kom med ett klädbyte! Och fler outfit-alternativ. Det känns som att de piffat upp det mesta inför alla nya Pokémon.
 
Furret blev min första Generation 2 fångst, yay! Så himla söt. Jag ser fram emot en massa promenader med en massa nya Pokémon!
 

Mlie spelar: Resident Evil 7, del 1~

Nu finns den första delen av min streamade omgång av Resident Evil 7 uppe på min YouTube-kanal, yay! Och givetvis går det att se på den, direkt här på bloggen:
 
 
De andra delarna kommer nog upp snart de med, så håll utkik på min YouTube-kanal om ni vill följa hela äventyret!
 

Mlie streamar: Resident Evil 7~

Ikväll är det dags. Äntligen. Det kommer bli så himla kul! Runt 20:00 ikväll drar jag igång streamen - och spelar Resident Evil 7.
 
Jag hoppas att ni vill följa med mig på det här äventyret. Resident Evil 7 är ett av de bästa spel jag någonsin har spelat. Och det kommer bli så himla kul att streama det! Ni hittar min twitch-kanal genom att klicka här, eller på bilden. Vi ses där om några timmar!
 

London 2017, del 2~

Vi hann med ett litet äventyr på onsdagen, innan vi gjorde oss redo för Poets of the Fall-konserten. Så efter hotellets otroligt goda frukost började vi gå mot vårt mål - King's Cross Station.
 
"Men varför just King's Cross?", kanske ni tänker. Därför att jag är ett stort fan av Harry Potter. Jag kunde läsa de böckerna om och om igen när jag var yngre. Favoriten var Fången från Azkaban. Som jag läste totalt 8 gånger under en ganska kort period. Innan tv-spelen tog över mitt liv helt var det jag och Harry mot världen. Det roliga med att vi bestämde oss för att gå till King's Cross - och så klart plattform 9 3/4 - var att jag inte förväntade mig någonting. Jag visste ju bara att det skulle finnas en bagagevagn som var halvt på väg till Hogwarts. Tro mig när jag säger att jag blev glatt överraskad!
 
Här är bagagevagnen, som jag visste skulle finnas där. Vad jag inte visste, var det här:
 
Det fanns ju en hel butik där - fylld med en massa underbara saker!
 
Jag ville köpa allt. Det kändes lite som att jag gjorde det också, haha!
 
 Hedwig!
 
Jag hör egentligen hemma i Hufflepuff, men jag tycker bättre om Gryffindors färger. Oops! Så jag köpte faktiskt ingenting alls från Hufflepuff. Vilket jag ångrar lite nu i efterhand. Hehe.
 
 
Dobby!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fantastic Beasts!
 
Glad Mlie bland en massa fina saker. Jag nämnde ju det där med att det gick att foton vid bagagevagnen - och det gör de som jobbar där, så att du kan köpa en fysisk bild på en gång! Så det kunde jag ju inte missa.
 
När det var min tur, och det var dags att få på sig en halsduk inför bilden, frågade de: "Are you Gryffindor?" Och eftersom jag passande nog hade på mig min Gryffindor Team Captain-tröja som jag köpt dagen innan var svaret ett självklart ja! Jag kan ha inbillat mig, men jag tror att de som stod i kön jublade när de såg min tröja. Hihi.
 
Mot Hogwarts! Jag fick en digital version av bilden också. Hur bra som helst!
 
Och så här såg det ut behind the scenes, haha! Så nöjd.
 
Och jag köpte som sagt med mig halva butiken hem.
 
Andreas var också nöjd över våra inköp!
 
Här är det jag köpte. Det var helt klart bland det bästa vi gjorde i London. Speciellt eftersom vi inte ens visste att det fanns en butik där! Vi blev helt klart glatt överraskade.
 

London 2017, del 1~

Äntligen kommer det lite bilder från vår London-resa! Konserten med Poets of the Fall var det som fick oss att åka till London, och eftersom jag aldrig hade varit där innan var det kul att uppleva den staden. Vi kom fram på måndagskvällen, så då blev det i stort sett bara mat och sedan sovdags på en gång, haha. Tisdagen var vår stora turistdag. Vi hade skrivit ner alla ställen vi ville till, och efter att ha ätit en riktigt god frukost gav vi oss ut. Med St Paul's Catheral som första stopp.
 
 
Så himla fint!
 
Promenaden fortsatte sedan längs med Themsen.
 
 
Vi hittade London Eye, yay!
 
Och tog bilder med Big Ben i bakgrunden.
 
Och en fågel.
 
 
 
 
Vi passade på att ta en selfie också.
 
 
"Hello, it's Mlie!" Kunde ju inte låta bli, haha.
 
Vi gick igenom en mysig liten park.
 
Här har vi Buckingham Palace.
 
Vi lyckades komma dit precis när de gick förbi!
 
Nästa stopp var Piccadilly Circus.
 
 
 
 
 
Efter många timmars promenad var det riktigt gott med lite mat! Helt klart en bra turistdag i London. Vi hann med att se allt vi ville se, yay!
 
Det blev inte så mycket shopping, men jag hittade åtminstone några saker. Så glad att jag fick tag på dessa Tsum Tsums - de hade släppts veckan innan vi var där. Helt klart en bra turistdag i London. Vi hann med att se allt vi ville se, yay! Det var vår tisdag det. Onsdagen var som sagt konserten, men vi hann ju med annat under den dagen också. Men det får ni se en annan gång.
 

Snart kommer bilderna från London~

Men fram tills dess har vi den här bilden på mig!
Jag har fortfarande lite svårt att smälta att jag har sett Poets of the Fall live. Den här bilden tog vi när vi gick på äventyr för att se var exakt det var som konserten skulle vara. Glad tjej. Men som sagt, bilderna från vår London-resa kommer. Så fort jag har redigerat alla.
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram | Twitch
Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0