Glassbild, 2019~

Det är dags. Glassen är äten, bilden är tagen. Glassbilden för 2019 är klar. Bättre sent än aldrig - det är ju fortfarande maj!
 
"Det började lite av en slump. I maj 2011 åt jag vårens första glass ute i solen. Och tyckte att det var ett bra tillfälle att ta en bild. Förra året åt jag också vårens första glass i maj, och tog en likadan bild. Igår var det dags för årets glassbild."
 
Ovanstående stycke är från ett blogginlägg som publicerades den 8 maj 2013. Det var den första gången som jag skrev om min lilla tradition. Mest för att jag insåg att det skulle vara kul att fortsätta på det eftersom det verkligen inte var planerat. Det bara blev så, haha. Helt sjukt att det här är den nionde glassbilden!
 
Som vanligt kommer jag skriva lite om tidigare års bilder. Men vi börjar med årets - som är den femte bilden som Andreas är med på, yay! Och i år har vi Slottet som bakgrund. Som ni nog ser så är 88:an den glass som jag firar in glassätarsäsongen med. Förutom år 2012 - när den var alldeles för dyr för student-Mlie som fick nöja sig med en isglass. Andreas får dock äta precis vilken glass han vill. Något som är minst lika viktigt som glassen är ju att få till rätt min! Precis som varje år tycker jag att jag ser så otroligt liten ut år 2011. Men så är det ju ändå 8 år sedan! En annan grej som är ständigt återkommande är min längtan efter det långa håret från 2012, haha. Men det ser ju så fint ut! Jag går just nu i tankarna att klippa kort igen (skyller på Sabrina Spellman) - men nu i glassbildstider får det vara långt.
 
Årets glassbild togs alldeles för sent egentligen. Det är i början av maj som det ska göras, enligt traditionen. Men det har bara inte blivit av. Det har inte varit bra nog väder de dagar vi har haft möjlighet. Idag var lite sista chansen - och precis när vi köpt glassen började det regna. Vi lyckades åtminstone få en bild med en fin blå himmel, hihi. Vi har inte solen i ögonen på riktigt. Men vi kan låtsas att vi har det. 
 
Det är alltid lika kul att se vad som har hänt med utseendet genom åren. Så klart så blir det en glassbild även nästa år! (Och då SKA den tas i början av maj!)
 

Kommentarer

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram | Twitch
Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0