The Sims 4: Discover University~

Alldeles nyss var det premiär för den första trailern för The Sims 4: Discover University (Studentliv). Det är ett nytt Exapansionspack till spelet. Jag har spelat mycket Sims genom åren, men jag har aldrig spelat med ett universitetspack. Så jag är riktigt pepp på det här! Det finns två olika skolor - University of Britechester och Foxbury Institute. I trailern visas simmarnas studentliv upp. 
 
 
Jag är som sagt väldigt pepp på det här, mycket på grund av att jag som sagt aldrig har spelat med ett liknande pack till något av de andra Sims-spelen. Det ska bli kul att få reda på mer om det! Det verkar som att det släpps 15 november enligt EA:s hemsida - det är ju bara några veckor bort! Intressant att just det här packet släpps när jag själv lever ett studentliv igen, haha!
 
Här kan ni läsa mer om The Sims 4: Discover University/Studentliv.
 

Jumpscare i Eternal Darkness~

Förra veckan började jag streama Eternal Darkness: Sanity's Requiem. Det är ett skräckspel till GameCube, och det släpptes 2002. Jag själv köpte spelet 2014, men har aldrig tagit tag i att spela det. Mest för att jag blandade ihop det med ett annat spel, haha. Det är ju det som är så bra med streamen - jag får möjlighet att dela med mig av en massa spel jag aldrig spelat förut, och ta mig igenom dem tillsammans med chatten. Det gör spelupplevelsen så mycket roligare. Under de timmar som jag hittills spenderat med Eternal Darkness har vi varit med om två stycken jumpscares. En av dem fick mig nästan att flyga ur stolen. Hur det såg ut? Så här!
 
 
"Finns massa toapapper här...", klippt av OhNoSpyware
(Klicka på bilden eller här för att kolla på klippet.)
 
På fredag fortsätter vi med Eternal Darkness - efter en ragequit i måndagens stream. Det blir kul, jag lovar. Streamstart 18:30 på fredag på https://www.twitch.tv/mlie_redfield
 

Vad vill ni läsa om i bloggen?~

Jag har (än en gång) gjort om lite i designen på bloggen, yay! Och jag tänkte passa på att fråga er lite saker:
 
Vad vill ni läsa om i bloggen? Tips på ämnen, åstiker generellt om bloggen.
Vad tycker ni om designen på bloggen? Ser den ut som en blogg ni vill läsa? 
 
(Jag kan tyvärr inte göra någonting åt annonserna på bloggen utan att skaffa premium, så det får vi leva med!)
 
Dela gärna med er av era åsikter - ska försöka återuppliva bloggen igen nu!
 
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram | Twitch
Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0